Dölj håravfall

Dölj håravfall genom att öka volym på håret

Toppik mot tunnhårighet

Resultat med Toppik

För personer med håravfall som har lett till tunnhårighet inom vissa områden på hjässan finns ett antal olika produkter som på ett effektivt sätt kan få håret att se både tjockare och tätare ut. Dessa produkter sprayas eller masseras in på de områden som tunnats ut och fäster där mot det befintliga håret. Sprayen består av små mikrofibrer som fäster på ditt nuvarande hår och ökar volymen. Dessa produkter fungerar inte på områden helt utan hår, utan de behöver hårstrån att fästa sig vid. De kommer således till sin rätt på områden där håret börjat bli tunnt, men fortfarande existerar. För att dölja håravfall på detta sätt behövs alltså en del hår.

Man kan använda de kamouflerande produkterna varje dag som en del av sin vanliga morgonrutin. Efter applicering av produkten stylar du ditt hår som vanligt.

Toppik

Toppik mot håravfall

Toppik

Den mest populära produkten för att dölja håravfall är Toppik. Den har länge varit den mest populära produkten på marknaden. Det är just en produkt som använder sig av mikrofibrer. Då Toppik är helt naturliga hårfibrer gjorda av organiskt keratin-protein, precis som ditt hår, är det helt ofarligt och kan inte skada ditt hår. Toppik sitter kvar och ramlar inte ner på kläderna eller kladdar. Det är först när du tvättar håret som det försvinner. Det är inga problem att använda hårprodukter som hårspray, hårgelé eller annat i kombination med Toppik. Tack vare att ditt hår ser tjockare ut och får mer volym så döljer det genomlysningen av din hårbotten, något som för många både män och kvinnor är ett obehagligt problem.

Köp Toppik hos Eleven.

Innehållet på denna webbplats är strikt informativt och bör inte betraktas som medicinsk rådgivning. Kontakta legitimerad sjukvårdspersonal för diagnos och behandlingsrekommendationer. Reklam och marknadsföring av receptbelagda läkemedel i Europa är förbjudet och olagligt.