Priorin

Vad är Priorin?

Det är ett kosttillskott mot tillfälligt håravfall/förtunning.

Kroppen, och därmed också håret, kan behöva extra näring av olika orsaker under perioder livet. Det kan röra sig om stressiga perioder, långvarig ensidig kost vilket kan leda till vitaminbrist, eller hormonella förändringar så som graviditet.

Produkten är rik på naturliga, näringsrika ämnen som har visat sig vara effektiva för återväxt av hår. Det utvecklades först av en dr Kurt Boesch, en schweizisk medborgare, redan 1959, men har sedan dess utvecklats och anpassats. Det har orskat en mindre revolition för håravfallsbranschen. Det är ett stort läkemedel i många europeiska länder, tillsammans med stater i Mellanöstern som Förenade Arabemiraten, Libanon, Jordanien och Kuwait. har på senare år blivit en alltmer populär kur mot lindrigare former av detta problem även uppe på våra breddgrader.

Vad innehåller Priorin?

De ingredienser som utgör detta kosttillskott är ganska varierande, med bland annat sådana naturliga ämnen som: hirsextrakt, omättade lipider, vitaminer B1 och B12 i mycket små mängder, vetegroddsolja, som alla kämpar mot funktionsnedsättningar som kan bildas i håret. Dessutom innehåller det något som kallas L-cystin – en aminosyra, som är erkänd som en av de viktigaste strukturerande element i det avgörande keratinprotein, som finns inbyggd i hårsäcken. Två andra komponenter är vetegroddsolja, som tränger in en fet fleromättad syra i hårroten för  att bistå i cellens uppbyggnad. Det består även av extrakt av hirs, eftersom även det är bra för hårroten.

En av de stora fördelarna med denna produkt, jämfört med många andra metoder, är att det är billigt. Det kostar inte mycket att prova och se ifall det fungerar för dig.

Användning

Vid svåra problem med hårets tillväxt rekommenderas tre kapslar om dagen. De första tre månaderna tar du två kapslar på morgonen och en kapsel på kvällen. För vidare behandling räcker det med en kapsel om dagen. Har du lindriga problem rekommenderar vi en kapsel om dagen i tre till sex månader. Gravida bör konsultera sin läkare innan de börjar inta detta kosttillskott.

På grund av hårets relativt långsamma tillväxt, ska Priorin användas i minst tre månader innan synlig effekt uppnås.

Köpa

Svenskt Kosttillskott, till exempel, säljer billigt till ett bra pris. Även Bodystore har det.

Innehållet på denna webbplats är strikt informativt och bör inte betraktas som medicinsk rådgivning. Kontakta legitimerad sjukvårdspersonal för diagnos och behandlingsrekommendationer. Reklam och marknadsföring av receptbelagda läkemedel i Europa är förbjudet och olagligt.